Kapërce te përmbajtja
Kreu
KreuHistoria jonëProjekteBëjeni tuajin librinBibliotekaRrjeti

Mbështetësit

Ne u jemi mirënjohës individëve dhe organizatave të shumta që kanë bërë të mundur sjelljen e përmbajtjes së tyre para audiencave të reja nga Evropa Lindore deri në Azinë Qendrore!

Çfarë thonë ata për ne

Tawni Ferrarini

Director

The Hammond Institute for Free Enterprise
EFI është një nismë e fuqishme që demistifikon aplikimin praktik të ekonomiksit në jetën e përditshme dhe i fuqizon individët që të bëjnë zgjedhje të informuara për jetën. Faleminderit, EFI. Ju po e bëni botën më të mirë, pak e nga pak.

Marianna Davidovich 

Shefe e Çështjeve të Jashtme

The Foundation for Economic Education
.FEE-ja është krenare që bashkëpunon me EFI-në në përpjekjet tona të përbashkëta për të sjellë një mënyrë ekonomike mendimi për audiencat e reja. Në veçanti, për përkthimin dhe shpërndarjen e materialeve edukuese ekonomike të rëndësishme falas nëpër Evropën Lindore dhe Azinë Qendrore. Faleminderit për partneritetin!

Joe Calhoun

Drejtor

Stavros Center for Economic Education
EFI-ja është një dritë që shkëlqen në botë, duke sjellë njohuri bazë për ekonominë dhe financat personale për mijëra studentë përmes programeve dhe përmbajtjeve inovative. Jam shumë krenar që bashkëpunoj me ta për të ofruar një kuptim të përmirësuar të këtyre koncepteve të rëndësishme.

John Stossel

Learn Liberty

izzit.org

Free To Choose Network

SolmanClassroom

One Minute Economics

The Foundation for Economic Education

Marginal Revolution University

Emergent Order Foundation

FranklinTempletonTV

Patrick Walsh, Ph.D.

Benjamin Powell, Ph.D.

reason.com

FarmSubsidy.org

Thought Monkey

American Enterprise Institute

The Fund for American Studies

Reserve Bank of New Zealand

The Economics Detective

Rare Earth

The Daily Signal

currencymarketing.ca

atlanticphil

World Economic Forum

edeos- digital education

WonderWhy

GoodReturnDotOrg

Tax Foundation

investright.org

Frost & Sullivan

AIDG

Economics Explained

Stavros Center for Economic Education

The Hammond Institute for Free Enterprise